Menu

MENU
048 233 555 • 049 233 555

Blue Kotor Bay Hotel

Duke filluar nga:

65 €

OFERTA

 Blue Kotor Bay Premium Spa Resort- është një hotel vetëm për të rritur që integron elegancën, komoditetin ultra të rehatshëm dhe stilin minimalist me sofistikimin e rafinuar dhe modern.

Oferta e vlefshme  për muajin Mars 

Çmimet janë për 1 Natë /për dhomë /

Standard Room - Mountain View - 120€ HB ( 2 persona )
Standard Room – Sea view - 128€ HB ( 2 persona )
Superior Room – Mountain view – 137€ HB ( 2 persona )
Superior Room – Sea View – 149€ HB ( 2 persona )
Deluxe Room Spa – 175€ HB ( 2 persona )
Deluxe Swim up Room - 160€ HB ( 2 persona )
Superior Triple Room - 167€ HB ( 3 persona )
Superior Panorama Room – 177€ HB ( 2 persona )
Deluxe Suite - 219€ HB ( 2 +1 persona )

 -Çmimi përfshinë :

*Akomodimi në dhomë standarde
*Mëngjesi dhe darka 
*Akses falas në pishinën e brendshme, saunën, dhomën me avull dhe palestër.
*Wi-fi falas dhe parkingu

 -Çmimi nuk  përfshinë :

*Taxen e qytetit ne vlerë prej 1.5 € për person


Kliko ikonën dhe na thirrni direkt, dhe lidhu me një nga agjentët tanë 

044 233 555
048 233 555

KONTAKTI