Menu

MENU
048 233 555 • 049 233 555

Hotel Vola

Duke filluar nga:

150.00 €

OFERTA

Akomodimi ne dhome dyshe  /Twin/ Double /kapaciteti  2 persona 

 • Çmimi për 2 netë 60€  p.p
 • Çmimi për 3 netë 90€   p.p
 • Çmimi për 4 netë 120€  p.p
 • Çmimi për 5 netë 150€  p.p


Akomodimi ne Dhome Treshe  /kapaciteti  per  3 persona  

 • Çmimi për 2 netë 54€  p.p
 • Çmimi për 3 netë 81€  p.p
 • Çmimi për 4 netë  108€ p.p
 • Çmimi për 5 netë  135€ p.p


  Akomodimi ne Apartmente me 2 dhoma /kapaciteti  4 persona 
   

  • Çmimi për 2 netë 50€  p.p
  • Çmimi për 3 netë 75€  p.p
  • Çmimi për 4 netë  100€ p.p
  • Çmimi për 5 netë  125€ p.p

Te perfshira :

 • Akomodimi , ne dhoma 2she - 3she -  4she Apartmente 
 • Mengjesi Bufe e hapur 
 • Parking
 • Wi fi  

Politika e femijeve:

 • 0-4.99 vjeq Free
 • 5-11 vjeq me 50% te qmimit 

Kliko ikonën dhe na thirrni direkt, dhe lidhu me një nga agjentët tanë 

044 233 555
048 233 555

KONTAKTI