Menu

MENU
048 233 555 • 049 233 555

Hotel Coral

Duke filluar nga:
The default text

OFERTA

  • Çmimi per  natë  për person € 

Nga ---- deri më ---

 

Politika e fëmijëve:
0-3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
4-11,99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
12 vjeç konsiderohet adult

 

Kliko ikonën dhe na thirrni direkt, dhe lidhu me një nga agjentët tanë 

044 233 555
048 233 555

KONTAKTI